STANDARDUL NAȚIONAL FSC®

(FOREST STEWARDSHIP COUNCIL)®

PENTRU MANAGEMENT FORESTIER ÎN ROMÂNIA

DRAFT 2-0

 

Data supunerii spre consultare publica: 8 August 2016
Data incheierii consultarii publice: 9 Septembrie 2016

Stimate Doamne /Stimati Domni,

Ca urmare a sugestiilor venite in urma testarii in teren a Standardului National, Grupul de Elaborare a Standardului FSC®pentru Romania a fost elaborat Draftul 2-0 privind Standardul National FSC pentru Management Forestier in Romania. Acesta este supus spre consultare publica incepand cu data de 8 august 2016 pana in data de 9 septembrie 2016.

Comentariile vor fi transmise in format electronic prin completarea formularului de consultare publica.

Comentariile vor fi transmise in atentia Grupului de Elaborare a Standardului National FSC® pe adresa de e-mail: [email protected], pana cel tarziu la data de 9 septembrie 2016.

 

Precizari Importante

Principiile si Criteriile FSC® au un caracter obligatoriu, nu se pot modifica si nu fac obiectul consultarilor. Comentariile vor face referire doar la Indicatorii, Verificatorii si Anexele acestui Standard (D2-0).

Pentru a putea fi considerate valide, comentariile transmise pe marginea Draftului 2-0 al Standardului Național FSC®, vor tine cont, in mod obligatoriu, de urmatoarele:

  • Comentariile vor fi transmise doar in format electronic la adresa [email protected] in atentia Grupului de Elaborare a Standardului din Romania;
  • Comentariile se vor face prin completarea formularului de consultare publica si atasarea acestuia la e-mail sau direct de pe site-ul www.standardnational.ro (versiunea online);
  • Vor fi considerate valide doar comentariile transmise pana la data de 09.09.2016;
  • Comentariile vor fi transmise in limba romana;
  • Comentariile vor avea un caracter oficial si vor contine obligatoriu datele de identificare, asa cum apar ele in “Formular consultare publica Standard National_Draft 2-0”, cu nume si prenume, date de contact si domeniul de expertiza din care provine.

La finalul procesului de consultare, toate comentariile primite vor fi analizate de catre Grupul de Elaborare a Standardului National FSC® care va intocmi un raport public ce va include:

  • Rezumatul comentariilor transmise (inclusiv expeditorul si datele acestuia de contact);
  • Raspunsul Grupului de Elaborare a Standardului National cu privire la comentariile transmise;
  • Precizari referitoare la forma in care au fost integrate comentariile primite in versiunea subsecventa a draftului supus consultarii publice;

Mai multe informatii despre procesul de adaptare a Standardului, puteti afla:

Daca aveti cunostinte de alte persoane, institutii sau organizatii, care ar putea fi interesate de acest proces, va rugam sa redirectionati si catre acestia continutul acestui e-mail.

Cu stima,
Grupul de Elaborare a Standardului FSC® pentru Romania

Arhiva Anunturi

Lansarea in Romania a Standardului National FSC®

Standardul National FSC® pentru Management Forestier pentru Romania (FSC-STD-ROU-01-2017 EN) a fost lansat oficial in data de 15.01.2019 (https://ic.fsc.org/en/news-updates/id/2246) de catre FSC International si Grupul National de Elaborare a Standardului (Standard Development Group – SDG).