EXTINDERE PERIOADA CONSULTARE PUBLICA

Standardul National FSC® (Forest Stewardship Council)® pentru Management Forestier in Romania
DRAFT 1-0

Data supunerii spre consultare publica: 15 Septembrie 2015
Data incheierii consultarii publice: 15 Decembrie 2015

 

padure ®wwf

Ca urmare a cererilor venite din partea unor factori interesati cu activitate la nivel national si international, Grupul de Elaborare a Standardului FSC pentru Romania a extins perioada de consultare publica pentru Standardul National FSC pentru Management Forestier in Romania (Draft 1-0) pana la data de 15.12.2015.

Comentariile vor fi transmise in format electronic prin completarea formularului de consultare publica.

Comentariile vor fi transmise in atentia Grupului de Elaborare a Standardului National FSC pe adresa de e-mail: [email protected], pana cel tarziu la data de 15.12.2015.

Precizari Importante

Principiile si Criteriile FSC au un caracter obligatoriu, nu se pot modifica si nu fac obiectul consultarilor. Comentariile vor face referire doar la Indicatorii, Verificatorii si Anexele acestui Standard (D1-0).

Pentru a putea fi considerate valide, comentariile transmise pe marginea Draftului 1-0 al Standardului Național FSC, vor tine cont, in mod obligatoriu, de urmatoarele:

  • Comentariile vor fi transmise doar in format electronic la adresa [email protected] in atentia Grupului de Elaborare a Standardului din Romania;
  • Comentariile se vor face prin completarea formularului de consultare publica si atasarea acestuia la e-mail sau direct de pe site-ul www.standardnational.ro (versiunea online);
  • Vor fi considerate valide doar comentariile transmise pana la data de 15.12.2015;
  • Comentariile vor fi transmise in limba romana;
  • Comentariile vor avea un caracter oficial si vor contine obligatoriu datele de identificare, asa cum apar ele in “Formular consultare publica Standard National_Draft 1-0”, cu nume si prenume, date de contact si domeniul de expertiza din care provine.

La finalul procesului de consultare, toate comentariile primite vor fi analizate de catre Grupul de Elaborare a Standardului National FSC, care va intocmi un raport public ce va include:

  • Rezumatul comentariilor transmise (inclusiv expeditorul si datele acestuia de contact);
  • Raspunsul Grupului de Elaborare a Standardului National cu privire la comentariile transmise;
  • Precizari referitoare la forma in care au fost integrate comentariile primite in versiunea subsecventa a draftului supus consultarii publice;
  • O analiza a domeniilor din care provin factorii interesati care au transmis comentariile.

Mai multe informatii despre procesul de adaptare a Standardului, puteti afla:

Daca aveti cunostinte de alte persoane, institutii sau organizatii, care ar putea fi interesati de acest proces, va incurajam sa redirectionati si catre ei continutul acestui anunt.

Cu stima,
Grupul de Elaborare a Standardului FSC pentru Romania

Arhiva Anunturi

Lansarea in Romania a Standardului National FSC®

Standardul National FSC® pentru Management Forestier pentru Romania (FSC-STD-ROU-01-2017 EN) a fost lansat oficial in data de 15.01.2019 (https://ic.fsc.org/en/news-updates/id/2246) de catre FSC International si Grupul National de Elaborare a Standardului (Standard Development Group – SDG).