p-a2

Grupul de Elaborare a Standardului National FSC pentru Romania a elaborat o lista (descarca aici Lista Forum Consultativ) a principalilor factori interesati din sectorul forestier din Romania, pe care ii invita sa se inscrie in Forumul Consultativ.

Participarea ca membru in Forumul Consultativ este deschisa oricarui factor interesat reprezentativ in baza unei cereri scrise si adresata oficial catre Grupul de Lucru la adresa: [email protected]. Cererea de acceptare/intrare in Forumul Consultativ poate fi descarcata de pe link-ul de mai jos:

DESCARCATI FORMULARUL DE INSCRIERE

Rolul Forumului Consultativ este acela de a se asigura ca toti factorii interesati sau afectati de implementarea Standardului, au oportunitatea de trimite in mod oficial, comentarii pe parcursul procesului cu privire la continutul acestuia.

Forumul Consultativ va fi tinut la curent si va fi consultat cu ocazia fiecarei etape a standardului (finalizare draft, testare in teren, etc.).

Grupul de Lucru pentru Elaborarea Standardului National este responsabil de elaborarea standardului national si de constituirea unui Forum Consultativ conform standardului Standardul FSC-STD-60-006 V1-2 “Cerinte privind procesul de elaborare si mentinere a Standardelor Nationale FSC”.

Arhiva Anunturi

Extindere Perioada Consultare Publica Draft 2-0

Certificare FSC FSC De ce Standard National FSC in lume Standard National Draft 1-0 Anexe Draft 1-0 Draft 1-1 Draft 2-0 Standard aprobat Ghid Proces de elaborare Proces de elaborare Grup de lucru si factori implicati Grup de lucru Forum consultativ Experti tehnici Facilitator Factori interesati Consultari publice Vreau sa fiu consultat Comentarii si raspunsuri…

Raport consultare publică STANDARDUL NAȚIONAL FSC®

Certificare FSC FSC De ce Standard National FSC in lume Standard National Draft 1-0 Anexe Draft 1-0 Draft 1-1 Standard aprobat Ghid Proces de elaborare Proces de elaborare Grup de lucru si factori implicati Grup de lucru Forum consultativ Experti tehnici Facilitator Factori interesati Consultari publice Vreau sa fiu consultat Comentarii si raspunsuri Documente relevante…

Comunicat de presa

Grupul de Lucru pentru Elaborarea Standardului Naţional FSC® (FOREST STEWARDSHIP COUNCIL)® pentru Management Forestier a organizat în data de 28.01.2016 consultarea publică privind Versiunea 1-1 a Standardului Naţional FSC pentru Management Forestier.

Invitație Consultare Publică

Grupul de Lucru pentru Elaborarea Standardului Naţional FSC® (Forest Stewardship Council®) pentru Management Forestier are plăcerea să vă invite în data de 28.01.2016, începând cu orele 10:00, în Aula Universității “Transilvania” din Braşov, Sala UI7, la consultarea publică privind Versiunea 1-1 a Standardului Naţional FSC pentru Management Forestier.

Extindere perioada consultare publica

Ca urmare a cererilor venite din partea unor factori interesati cu activitate la nivel national si international, Grupul de Elaborare a Standardului FSC pentru Romania a extins perioada de consultare publica pentru Standardul National FSC pentru Management Forestier in Romania (Draft 1-0) pana la data de 15.12.2015.

Invitatie consultare publica

Stimate Doamne /Stimati Domni,

Grupul de Elaborare a Standardului FSC pentru Romania, acreditat de catre FSC International in anul 2014, va invita sa transmiteti incepand cu data de 15.09.2015 comentariile dumneavoastra referitoare la prevederile Standardului National FSC pentru Management Forestier in Romania DRAFT 1-0.